Categorii

                                    Vă mulțumim că ați ales site-ul nostru pentru cumpărăturile dumneavoastră!

  1. Pentru a putea comanda un produs vă rugăm în primul rând să vă creați un cont pe site și să vă autentificați după care treceți la comanda efectivă a produselor. Astfel veți beneficia de toate avantajele deținerii unui cont la noi pe site. 

  2. Puteți comanda produse și dacă nu doriți un cont pe site alegând varianta ,,Plasare comandă fără cont’’.

  3. De asemenea dacă nu doriți să vă faceți cont pe site-ul nostru, comanda Dvs poate fi trimisă și în scris pe e-mail la adresa comenzi@euro-center.ro.

  4. ACCEPTĂM și COMENZI TELEFONICE! 

  1.Creearea unui cont nou si plasarea comenzii:

1.1 Apasand pe butonul "Autentificare" se deschide fereasta cu varianta 1 ,,Creare un cont’’ unde completati adresa de e-mail si celelalte date solicitate, din care cele marcate cu ,,*’’ sunt obligatorii. Aici stabiliti adresa de e-mail si parola de acces in cont pe care le veti folosi ulterior de fiecare data cand doriti sa intrati in cont accesand din aceeasi fereasta butonul ,,Autentificare’’.

1.2 Dupa ce ati terminat de completat campurile libere apasati butonul "Inregistrare". Atentie! Memorati adresa de e-mail si parola folosite la inregistrare.

1.3 Vi se deschide o pagina cu alte campuri ce necesita completare, iar dupa completare veti apasa butonul ,,Salveaza’’ si astfel contul dumneavoastra a fost creat.

1.4 Acum puteti alege produsele pe care le puneti in ,,Cos’’ si treceti la finalizarea comenzii alegand varianta de transport si de plata.

1.5 Veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

 

2.Plasarea comenzii fara cont:

2.1 Puteti incepe sa alegeti produsele dorite pe care le puneti in ,,Cos’’ fara a avea un cont pe site, iar cand ati terminat apasati butonul ,,Plateste’’ pentru a vizualiza comanda.

2.2 Daca produsele din comanda corespund cu ceea ce doriti apasati butonul ,,Plasare comanda fara cont’’, caz in care se deschide o fereastra in care veti completa datele solicitate, din care cele marcate cu ,,*’’ sunt obligatorii, apoi treceti la finalizarea comenzii alegand varianta de transport si de plata.

2.3 Veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

 

3.Plasarea unei comenzi prin e-mail:

3.1 Trimiteti prin mail la adresa comenzi@euro-center.ro datele de contact, inclusiv numerele de telefon la care puteti fi contactat, adresa de livrare si datele de facturare (in cazul persoanelor fizice seria CI si CNP, in cazul persoanelor juridice datele de identificare CUI si numar din Registrul Comertului).

3.2 Alegeti produsele dorite si mentionati in mail denumirea acestora, codul si cantitatile pentru fiecare produs in parte.

3.3 Treceti in mail si datele necesare finalizarii comenzii, adica ce varianta de transport si de plata alegeti.

3.4 Veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

 

4.Plasarea unei comenzi prin telefon:

4.1 Transmiteti telefonic la numerele de telefon de pe site datele de contact, inclusiv numerele de telefon la care puteti fi contactat, adresa de livrare si datele de facturare (in cazul persoanelor fizice seria CI si CNP, in cazul persoanelor juridice datele de identificare CUI si numar din Registrul Comertului). 

4.2. Mentionati la telefon denumirea produselor dorite, codul si cantitatile pentru fiecare produs in parte, precum si datele necesare finalizarii comenzii, adica ce varianta de transport si de plata alegeti.

 

 

A. Autentificare

A1. De acum va puteti autentifica de oricate ori doriti sa comandati produsele noastre, folosind aceeasi sectiune ,,Autentificare’’ unde veti cumpleta campul ,,adresa de e-mail’’ si ,,parola’’. Apasati butonul ,,Autentificare’’ si sunteti autentificat pe site.

A2. Dupa ce v-ati autentificat veti vedea in coltul din dreapta sus, numele dumneavoastra folosit la autentificare si posibilitatea de ,,Deconectare’’.

 

  

B. Comandarea produselor in variantele 1 si 2

B1. In variantele 1 si 2 de comanda dupa ce ati ales toate produsele dorite si le-ati pus in ,,Cos’’ puteti vizualiza comanda cu imaginea in miniatura a fiecarui produs, denumirea, codul, pretul unitar, cantitatea, suma aferenta fiecaruia si totalul comenzii dar si posibilitatea de a sterge unul sau mai multe produse din cos. Daca nu mai doriti alte produse, alegeti varianta de transport si de plata, apoi trimiteti comanda cu un click pe butonul ,,Confirm comanda".

B2. Inainte de finalizarea comenzii puteti adauga un comentariu sau puteti modifica datele de livrare, in cazul in care doriti sa fie livrat produsul la alta adresa decat cea pe care ati inregistrat-o initial. La final apasati butonul ,,Salvare’’ pentru a salva modificarile si apoi ,,Confirm comanda".

B3. Ati ajuns la final, moment in care va apare mesajul ,,Confirmare comanda’’ si in continutul acestuia ID-ul comenzii. Urmeaza sa fiti contactat de catre noi, telefonic pentru a ne confirma comanda.

 


Va multumim!