Categorii

                                                           Livrarea si plata produselor si/sau serviciilor

          Livrarea produselor comandate pe site se poate face, la alegerea cumparatorului, prin serviciul de coletarie al Postei Romane in toate localitatile din tara (caz in care produsele ajung in oficiul postal de destinatie in 2-3 zile lucratoare de unde vor fi ridicate de cumparator) sau prin firma de curierat CARGUS in localitatile cu livrare standard ale acesteia (caz in care coletele ajung la adresa cumparatorului in 1-2 zile lucratoare).

          Plata produselor comandate pe site se poate face in urmatoarele modalitati:

-      Anticipat prin depunererea numerarului de catre cumparator in contul indicat de vanzator;

-      Anticipat prin ordin de plata platit de cumparator din orice cont bancar al acestuia in contul bancar indicat de vanzator;

-      Ramburs de catre cumparator in momentul primirii produselor plata facandu-se prin intermediul Postei Romana sau a firmei de curierat CARGUS care efectueaza transportul produselor catre cumparator si rambursarea banilor catre vanzator.

         In cazul in care cumparatorul alege serviciile de coletarie ale Postei Romane costurile de livrare suportate de acesta sunt urmatoarele:

-      6,00 lei daca plata se face anticipat prin depunererea numerarului de catre cumparator in contul indicat de vanzator;

-      12,00 lei daca plata se face anticipat prin ordin de plata de catre cumparator din orice cont bancar al acestuia in contul indicat de vanzator sau daca plata se face ramburs la primirea produselor.

          Similar in cazul in care cumparatorul alege serviciile firmei de curierat rapid CARGUS costurile de livrare suportate de acesta sunt urmatoarele:

-      15,00 lei daca plata se face anticipat prin depunererea numerarului de catre cumparator in contul indicat de vanzator;

-      19,00 lei daca plata se face anticipat prin ordin de plata de catre cumparator din orice cont bancar al acestuia in contul indicat de vanzator sau daca plata se face ramburs la primirea produselor.

          Toate comenzile necesita confirmarea telefonica a datelor destinatarului si imediat dupa aceasta se poate face expedierea produselor cu conditia ca plata sa fie facuta anticipat si sa fie incasata in contul vanzatorului sau sa se faca ramburs. Daca obtinem confirmarea datelor destinatarului intr-o zi nelucratoare atunci coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

          Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator de intarzierea coletelor peste termenele de livrare mentionate mai sus din cauza firmelor care efectueaza transportul.

          Informatii suplimentare puteti obtine trimitand un e-mail la comenzi@euro-center.ro sau sunand la:

   Orange:            0745436832

   Vodafone:        0729048696

   RCD&RDS:       0771285685

   Cosmote:          0787545617